Tissue-specific induction and inactivation of laurate hydroxylase activities from sea bass - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Proceedings/Recueil Des Communications Année : 1995

Tissue-specific induction and inactivation of laurate hydroxylase activities from sea bass

F. Durst
  • Fonction : Auteur
N. Tiget
  • Fonction : Auteur
J.P. Salaun
  • Fonction : Auteur
M. Lafaurie
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02849659 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02849659 , version 1
  • PRODINRA : 120771

Citer

Cécile Sabourault, Marcel Amichot, A. Cuany, J.B. Berge, F. Durst, et al.. Tissue-specific induction and inactivation of laurate hydroxylase activities from sea bass. Programme CEE Biomar, Dec 1995, Arcachon, France. n.p., 1995. ⟨hal-02849659⟩

Collections

INRA INRAE
2 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More