Contribution of grignard reagents in the analysis of short-chain fatty acids - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 1995

Contribution of grignard reagents in the analysis of short-chain fatty acids

Michel Pina
  • Fonction : Auteur
C. Ozenne
  • Fonction : Auteur
Didier Montet
  • Fonction : Auteur
J. Graille
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02849712 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02849712 , version 1
  • PRODINRA : 132678

Citer

Michel Pina, C. Ozenne, Gilles Lamberet, Didier Montet, J. Graille. Contribution of grignard reagents in the analysis of short-chain fatty acids. New trends in lipid and lipoprotein analyses, American Oil Chemists Society, 1995, 0-935315-59-4. ⟨hal-02849712⟩
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