N. Budisantoso, La politique et la stratégie commerciale du café indonésien dans son environnement international, vol.394, 1994.

N. Budisantoso, L. Mouël, and C. , Economie des politiques agricoles dans les pays en développement" Editions de la Revue Française <l'Economie, pp.43-83, 1994.

D. Graaf and J. , Coffee in lndonesia dans "The economics of coffee economics of crop in developing counties, p.1, 1986.

G. Feder, L. Lau-lau, J. Lin, and X. Et-luo, The relationship between Credit and productivity in Chinese agriculture: a microeconomic model of disequibrium, American Journal of Agricultural Economies, vol.72, pp.1151-57, 1990.

G. Feder, The relationship between farm size and farm productivity : the role of family labor, Supervision and Credit constraints, Journal of deve/opment economics, vol.18, pp.297-313, 1985.

H. Hardjosuwito, Le grain de café vert évalué par le système défaut, revue menari Perkebunan, p.53, 1984.

G. G. Judge, W. E. Griffiths, R. C. Hill, H. Lutkepohl, and T. C. Lee, The Theory and Practice of Econometrics, 1985.

C. Nakajima, Subjective Equilibrium Theory of the Farm, 1966.

E. Phimister, Savings and investment in Farm Households, vol.187, 1993.

A. Y. Rajino, Amélioration de la qualité de café en raison d'augmenter le revenu des paysans, papier présenté dans, Majalah Kopi Indonesia, vol.111, 1985.

. Singh, Squire (L.) et Strauss (J.), (l 986) -Agricultural household models : extensions, applications and policy, vol.335

W. Stigliss, Credit Rationing in markets with imperfect information, American Economie Review, vol.71, pp.393-410, 1983.