Effects of supplemental lipids on in vitro fermentation capacity of rumen contents from cows receiving a diet with or without oil - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1994

Effects of supplemental lipids on in vitro fermentation capacity of rumen contents from cows receiving a diet with or without oil

Effet d'un ajout de lipides sur l'activite fermentaire in vitro de contenus de rumen de vaches recevant une ration enrichie ou non en huile

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02851750 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02851750 , version 1
  • PRODINRA : 160489

Citer

J.F. Ottou, Michel M. Doreau. Effects of supplemental lipids on in vitro fermentation capacity of rumen contents from cows receiving a diet with or without oil. 8. Journees des recherches sur l'alimentation et la nutrition des herbivores, Mar 1993, Paris, France. ⟨hal-02851750⟩

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