Starch viscosity and alpha-amylase susceptibility : their influence on gastric emptying and metabolic responses in healthy subjects - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1988

Starch viscosity and alpha-amylase susceptibility : their influence on gastric emptying and metabolic responses in healthy subjects

Stanislas Bruley Des Varannes
  • Fonction : Auteur
Y. Bizais
  • Fonction : Auteur
B. Pouliquen
  • Fonction : Auteur
J. Delort-Laval
  • Fonction : Auteur
J.P. Galmiche
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02855757 , version 1 (08-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02855757 , version 1
  • PRODINRA : 159571

Citer

Frédéric Bornet, Stanislas Bruley Des Varannes, Y. Bizais, B. Pouliquen, J. Delort-Laval, et al.. Starch viscosity and alpha-amylase susceptibility : their influence on gastric emptying and metabolic responses in healthy subjects. American Gastroenterological Association, May 1988, New Orleans, United States. ⟨hal-02855757⟩

Collections

INRA INRAE
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More