Process for obtaining aroma components and aromas from their precursors of glycosidic nature, and aroma components and aromas thereby obtained - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Brevet Année : 1989

Process for obtaining aroma components and aromas from their precursors of glycosidic nature, and aroma components and aromas thereby obtained

Yusuf Ziya Gunata
  • Fonction : Auteur
Raymond Baumes
  • Fonction : Auteur
Jean Marc Brillouet
  • Fonction : Auteur
Claude Tapiero
  • Fonction : Auteur
Claude Bayonove
  • Fonction : Auteur
Robert Cordonnier
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
EP0332281A1_1.pdf (1.25 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02858403 , version 1 (08-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02858403 , version 1
  • PRODINRA : 439763

Citer

Sylvaine Bitteur, Yusuf Ziya Gunata, Raymond Baumes, Jean Marc Brillouet, Claude Tapiero, et al.. Process for obtaining aroma components and aromas from their precursors of glycosidic nature, and aroma components and aromas thereby obtained. Patent n° : EP0332281A1. 1989, 38 p. ⟨hal-02858403⟩

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