P16 - Engineering the full sequence space of the sweet-tasting protein brazzein - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Proceedings/Recueil Des Communications Chemical Senses Année : 2020

P16 - Engineering the full sequence space of the sweet-tasting protein brazzein

Katja Reidel
  • Fonction : Auteur
Silke Meinecke
  • Fonction : Auteur
Christian Naumer
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1008444
Michael Krohn
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1008445

Dates et versions

hal-02885491 , version 1 (30-06-2020)

Identifiants

Citer

Katja Reidel, Fabrice Neiers, Christine Belloir, Isabell Geistler-Al-Madani, Silke Meinecke, et al.. P16 - Engineering the full sequence space of the sweet-tasting protein brazzein. /, Chemical Senses, 45 (2), pp.147-147 (P16), 2020, ECRO 2019, ⟨10.1093/chemse/bjaa007⟩. ⟨hal-02885491⟩
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