Protein biomarkers of in vitro digestion parameters of raw and cooked meat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

Protein biomarkers of in vitro digestion parameters of raw and cooked meat

Thierry Sayd
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204832
Thierry Astruc
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204179
Didier Remond
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02904615 , version 1 (22-07-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02904615 , version 1

Citer

Marie-Laure Bax, Thierry Sayd, Thierry Astruc, Didier Remond, Véronique Santé-Lhoutellier. Protein biomarkers of in vitro digestion parameters of raw and cooked meat. Food Structure Digestion and Health congress, Mar 2012, Palmerston North, New Zealand. ⟨hal-02904615⟩
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