Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Autre publication

Dataset on the characterization of the flavor of two red wine varieties using sensory descriptive analysis, volatile organic compounds quantitative analysis by GC-MS and odorant composition by GC-MS-O

Type de document :
Autre publication
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02931042
Déposant : Thierry Thomas-Danguin <>
Soumis le : vendredi 4 septembre 2020 - 17:26:07
Dernière modification le : mardi 22 septembre 2020 - 03:07:21

Identifiants

Citation

Angélique Villière, Ronan Symoneaux, Alice Roche, Aïda Eslami, Nathalie Perrot, et al.. Dataset on the characterization of the flavor of two red wine varieties using sensory descriptive analysis, volatile organic compounds quantitative analysis by GC-MS and odorant composition by GC-MS-O. 2018, ⟨10.5281/zenodo.1213610⟩. ⟨hal-02931042⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

36


Données de recherche