Determination of aflatoxins, deoxynivalenol, ochratoxin A and zearalenone in wheat and oat based bran supplements sold in the Spanish market - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food and Chemical Toxicology Année : 2013

Determination of aflatoxins, deoxynivalenol, ochratoxin A and zearalenone in wheat and oat based bran supplements sold in the Spanish market

Arnau Vidal
  • Fonction : Auteur
Sonia Marin
  • Fonction : Auteur
Antonio J. Ramos
  • Fonction : Auteur
Vicente Sanchis
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02947583 , version 1 (24-09-2020)

Identifiants

Citer

Arnau Vidal, Sonia Marin, Antonio J. Ramos, Germán Cano-Sancho, Vicente Sanchis. Determination of aflatoxins, deoxynivalenol, ochratoxin A and zearalenone in wheat and oat based bran supplements sold in the Spanish market. Food and Chemical Toxicology, 2013, 53, pp.133-138. ⟨10.1016/j.fct.2012.11.020⟩. ⟨hal-02947583⟩
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