Aflatoxins and ochratoxin A in pistachios sampled in Spain: occurrence and presence of mycotoxigenic fungi - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Additives and Contaminants: Part B Année : 2010

Aflatoxins and ochratoxin A in pistachios sampled in Spain: occurrence and presence of mycotoxigenic fungi

F. Fernane
  • Fonction : Auteur
V. Sanchis
  • Fonction : Auteur
S. Marin
  • Fonction : Auteur
A.J. Ramos
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02947664 , version 1 (24-09-2020)

Identifiants

Citer

F. Fernane, Germán Cano-Sancho, V. Sanchis, S. Marin, A.J. Ramos. Aflatoxins and ochratoxin A in pistachios sampled in Spain: occurrence and presence of mycotoxigenic fungi. Food Additives and Contaminants: Part B, 2010, 3 (3), pp.185-192. ⟨10.1080/19440049.2010.497257⟩. ⟨hal-02947664⟩
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