Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 215 (FGE.215): Seven α,β‐Unsaturated Cinnamyl Ketones from subgroup 3.2 of FGE.19 - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue EFSA Journal Année : 2014

Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 215 (FGE.215): Seven α,β‐Unsaturated Cinnamyl Ketones from subgroup 3.2 of FGE.19

Dates et versions

hal-02957305 , version 1 (05-10-2020)

Identifiants

Citer

Nathalie Gontard. Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 215 (FGE.215): Seven α,β‐Unsaturated Cinnamyl Ketones from subgroup 3.2 of FGE.19. EFSA Journal, 2014, 12 (4), ⟨10.2903/j.efsa.2014.3623⟩. ⟨hal-02957305⟩
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