Evaluating the impact of exclusion and reintroduction of fermented and non-fermented dairy products on the faecal microbiota of young compared to older healthy men
Jinyoung Kim
(1)
,
Kathryn Burton
(2)
,
Scherz Valentin
(3)
,
Dominique Dardevet
(1)
,
Corinne Marmonier
(4)
,
Jérémie David
(1)
,
Helena Stoffers
(2)
,
Adeline Blot
(5)
,
Aurelie Caille
(5)
,
Noëlle Lyon-Belgy
(5)
,
Véronique Pidou
(5)
,
Bertelli Claire
(3)
,
Gilbert G. Greub
(3)
,
Pierzo Veronique
(2)
,
Guy Vergeres
(2)
,
Sergio Polakof
(1)
Dominique Dardevet
- Fonction : Auteur
- PersonId : 736535
- IdHAL : dominique-dardevet
- ORCID : 0000-0001-7320-9970
- IdRef : 151248354
Adeline Blot
- Fonction : Auteur
- PersonId : 783975
- ORCID : 0000-0002-8808-0716
Sergio Polakof
- Fonction : Auteur
- PersonId : 736518
- IdHAL : sergio-polakof
- ORCID : 0000-0002-0976-8732
- IdRef : 229885659