Skip to Main content Skip to Navigation
Master thesis

Comportement des bactéries lactiques en fonction des protéines d’origine animale ou végétale ou d’un mixte des deux.

Document type :
Master thesis
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-03134947
Contributor : Anne Giboulot <>
Submitted on : Monday, February 8, 2021 - 4:01:34 PM
Last modification on : Wednesday, February 17, 2021 - 3:32:44 AM
Long-term archiving on: : Sunday, May 9, 2021 - 7:41:30 PM

File

 Restricted access
To satisfy the distribution rights of the publisher, the document is embargoed until : 2023-02-08

Please log in to resquest access to the document

Licence


Distributed under a Creative Commons Attribution - NonCommercial - NoDerivatives 4.0 International License

Identifiers

  • HAL Id : hal-03134947, version 1

Collections

Citation

Doublet Océane. Comportement des bactéries lactiques en fonction des protéines d’origine animale ou végétale ou d’un mixte des deux.. Food and Nutrition. 2021. ⟨hal-03134947⟩

Share

Metrics

Record views

22