Understanding lived experience of food environments to inform policy: an overview of research methods - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Rapport Année : 2021

Understanding lived experience of food environments to inform policy: an overview of research methods

Mark Spires
Daisy Bradbury
  • Fonction : Auteur
Jane Battersby
  • Fonction : Auteur
Alex Chung
  • Fonction : Auteur
Damien Conaré
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1042108
John Coveney
Angela Dickinson
  • Fonction : Auteur
Julia Diez
  • Fonction : Auteur
Amos Laar
  • Fonction : Auteur
Briar Mckenzie
  • Fonction : Auteur
Ana Moragues Faus
  • Fonction : Auteur
Rebecca Pradeilles
Sophia Schuff
  • Fonction : Auteur
Jessi Shipman
  • Fonction : Auteur
Christopher Turner
Carmen Vargas
  • Fonction : Auteur
Milka Njeri Wanjohi
  • Fonction : Auteur
Sigrid Wertheim-Heck
  • Fonction : Auteur
Jill Whelan
  • Fonction : Auteur
Christina Zorba
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03152133 , version 1 (25-02-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03152133 , version 1

Citer

Kimberley Neve, Corinna Hawkes, Jess Brock, Mark Spires, Anna Isaacs, et al.. Understanding lived experience of food environments to inform policy: an overview of research methods. [0] City University of London. 2021, 18 p. ⟨hal-03152133⟩
231 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More