Milk Proteins | Inter-species Comparison of Milk Proteins: Quantitative Variability and Molecular Diversity - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2021

Milk Proteins | Inter-species Comparison of Milk Proteins: Quantitative Variability and Molecular Diversity

P. Martin
  • Fonction : Auteur
C. Cebo
  • Fonction : Auteur
G. Miranda
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03251350 , version 1 (07-06-2021)

Identifiants

Citer

P. Martin, C. Cebo, G. Miranda, Christine Leroux. Milk Proteins | Inter-species Comparison of Milk Proteins: Quantitative Variability and Molecular Diversity. Reference Module in Food Science, Elsevier, 2021, ⟨10.1016/B978-0-12-818766-1.00368-8⟩. ⟨hal-03251350⟩

Collections

INRAE UMRH PHASE
23 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More