Protein composition affects variation in coagulation properties of buffalo milk - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Dairy Science Année : 2013

Protein composition affects variation in coagulation properties of buffalo milk

V. Bonfatti
  • Fonction : Auteur
M. Gervaso
  • Fonction : Auteur
A. Coletta
  • Fonction : Auteur
P. Carnier
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-03342849 , version 1 (13-09-2021)

Identifiants

Citer

V. Bonfatti, M. Gervaso, R. Rostellato, A. Coletta, P. Carnier. Protein composition affects variation in coagulation properties of buffalo milk. Journal of Dairy Science, 2013, 96 (7), pp.4182-4190. ⟨10.3168/jds.2012-6333⟩. ⟨hal-03342849⟩

Collections

INRAE
6 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More