Factors influencing innovative circular business models in the Mediterranean olive oil value chain - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2021

Factors influencing innovative circular business models in the Mediterranean olive oil value chain

Fichier principal
Vignette du fichier
ABS46866-1.pdf (289.83 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03343251 , version 1 (19-12-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03343251 , version 1
  • MEDITAGRI : 46866

Citer

Ivana Radic, Mechthild Donner, Taoufik Yatribi, Yamna Erraach, Feliu López-I-Gelats, et al.. Factors influencing innovative circular business models in the Mediterranean olive oil value chain. 3. Mediterranean Forum for PhD Students and Young Researchers, CIHEAM-IAMM, Jul 2021, Montpellier [Online conference], France. pp.48-49. ⟨hal-03343251⟩
106 Consultations
29 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More