Health benefits of cream cheese enriched with milk polar lipids: focus on lipid metabolism, shingolipidome and associated cardiovascular risk markers - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2021

Health benefits of cream cheese enriched with milk polar lipids: focus on lipid metabolism, shingolipidome and associated cardiovascular risk markers

Cécile Vors
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1195413
  • IdHAL : cecile-vors
Mélanie Le Barz
  • Fonction : Auteur
D. Cheillan
  • Fonction : Auteur
Paul Gaborit
  • Fonction : Auteur
Nadine Leconte
Stéphanie Lambert Porcheron
  • Fonction : Auteur
Corinne Malpuech-Brugère
Marie-Caroline Michalski
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03442791 , version 1 (23-11-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03442791 , version 1

Citer

Cécile Vors, Mélanie Le Barz, D. Cheillan, Annick Bernalier Donadille, Paul Gaborit, et al.. Health benefits of cream cheese enriched with milk polar lipids: focus on lipid metabolism, shingolipidome and associated cardiovascular risk markers. IDF International, Virtual Congress on Cheese Science and Technology Symposium, Jun 2021, Virtual conference, France. ⟨hal-03442791⟩
28 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More