Does encapsulation of DHA with heat-denatured whey proteins in Pickering emulsions improve its bioaccessibility? - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2021

Does encapsulation of DHA with heat-denatured whey proteins in Pickering emulsions improve its bioaccessibility?

Fichier principal
Vignette du fichier
Doc1.pdf (193.57 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03564391 , version 1 (10-02-2022)

Licence

Paternité - Pas d'utilisation commerciale - Pas de modification

Identifiants

  • HAL Id : hal-03564391 , version 1

Citer

Jun Wang, Gwénaële Henry, Olivia Ménard, Jordane Ossemond, Yann Le Gouar, et al.. Does encapsulation of DHA with heat-denatured whey proteins in Pickering emulsions improve its bioaccessibility?. 12th NIZO Dairy Conference Innovations in Dairy Ingredients, Oct 2021, online, France. , 2021. ⟨hal-03564391⟩
15 Consultations
3 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More