Characterization of sodium relaxation in food: a mandatory step to reach quantitative sodium images - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2022

Characterization of sodium relaxation in food: a mandatory step to reach quantitative sodium images

Sylvie Clerjon
Guilhem Pagès
Amidou Traoré
J.-M. Bonny
Fichier principal
Vignette du fichier
Clerjon abstract.pdf (202.07 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03757144 , version 1 (22-08-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03757144 , version 1

Citer

Sylvie Clerjon, Guilhem Pagès, El Sabbagh, Amidou Traoré, J.-M. Bonny. Characterization of sodium relaxation in food: a mandatory step to reach quantitative sodium images. 15. International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science, Jun 2022, Aarhus, Denmark. ⟨hal-03757144⟩

Collections

INRAE
5 Consultations
8 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More