Effects of a Flatulogenic Diet Combined with a Fermented Milk Product on Markers of Flatulence and Intestinal Microbiome Composition in Healthy Subjects - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2019

Effects of a Flatulogenic Diet Combined with a Fermented Milk Product on Markers of Flatulence and Intestinal Microbiome Composition in Healthy Subjects

Adrian Martinez de la Torre
  • Fonction : Auteur
Boris Le Nevé
  • Fonction : Auteur
Aurélie Cotillard
  • Fonction : Auteur
Marta Pozuelo del Río
  • Fonction : Auteur
Ferran Pinsach Batet
  • Fonction : Auteur
Chaysavanh Manichanh
  • Fonction : Auteur
Fernando Azpiroz
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03825733 , version 1 (22-10-2022)

Identifiants

Citer

Adrian Martinez de la Torre, Boris Le Nevé, Julien Tap, Aurélie Cotillard, Marta Pozuelo del Río, et al.. Effects of a Flatulogenic Diet Combined with a Fermented Milk Product on Markers of Flatulence and Intestinal Microbiome Composition in Healthy Subjects. Digestive Disease Week, May 2019, San Diego, United States. pp.S-221, ⟨10.1016/S0016-5085(19)37349-4⟩. ⟨hal-03825733⟩
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