Improving knowledge on the fresh pork colour variations and underlying mechanisms through integrated data mining of proteomics studies - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2023

Improving knowledge on the fresh pork colour variations and underlying mechanisms through integrated data mining of proteomics studies

Fichier principal
Vignette du fichier
Gagaoua et al. 2023_pork color_ICoMST2023_Proceedings.pdf (793.15 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Licence

Dates et versions

hal-04185761 , version 1 (23-08-2023)

Licence

Identifiants

  • HAL Id : hal-04185761 , version 1

Citer

Mohammed Gagaoua, Surendranath Suman, Peter Purslow, Bénédicte Lebret. Improving knowledge on the fresh pork colour variations and underlying mechanisms through integrated data mining of proteomics studies. 69. International Congress of Meat Science and Technology (Icomst), Université of Padova, Aug 2023, Padova, Italy. pp.235-236. ⟨hal-04185761⟩

Collections

PEGASE INRAE PHASE
39 Consultations
7 Téléchargements

Partager

More