Shotgun proteomics and chemometrics to discriminate normal and dark-cutting beef muscles - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2023

Shotgun proteomics and chemometrics to discriminate normal and dark-cutting beef muscles

Fichier principal
Vignette du fichier
Patinho et al. 2023_2_ICoMST2023_Proceedings.pdf (576.72 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence

Dates et versions

hal-04185905 , version 1 (23-08-2023)

Licence

Identifiants

  • HAL Id : hal-04185905 , version 1

Citer

Iliani Patinho, Daniel Silva Antonelo, Eduardo F. Delgado, Julio C.C. Balieiro, Laura Alessandroni, et al.. Shotgun proteomics and chemometrics to discriminate normal and dark-cutting beef muscles. 69. International Congress of Meat Science and Technology (Icomst), Université of Padova, Aug 2023, Padova, Italy. pp.255-256. ⟨hal-04185905⟩

Collections

PEGASE INRAE PHASE
23 Consultations
9 Téléchargements

Partager

More