How consumers categorize food products according to their degree of processing and nutritional quality - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2023

How consumers categorize food products according to their degree of processing and nutritional quality

Fichier principal
Vignette du fichier
youssef_2023_presentation_jfn.pdf (1.2 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence
Domaine public

Dates et versions

hal-04668255 , version 1 (06-08-2024)

Licence

Domaine public

Identifiants

  • HAL Id : hal-04668255 , version 1

Citer

Jessy Youssef, Gaëlle Arvisenet, Stephanie Chambaron. How consumers categorize food products according to their degree of processing and nutritional quality. The 15. Euroleague for Life Sciences (ELLS) Scientific Student Conference, Nov 2023, Stuttgart, Germany. ⟨hal-04668255⟩
45 Consultations
16 Téléchargements

Partager

More