Proteomic and peptidomic tools combined with immuno-chemistry to analyze in vitro gastrointestinal digestibility of bread wheat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2021

Proteomic and peptidomic tools combined with immuno-chemistry to analyze in vitro gastrointestinal digestibility of bread wheat

Résumé

Developping a strategy highlighting the links between wheat cultivars and the digestibility of gluten
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Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04817394 , version 1 (03-12-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04817394 , version 1

Citer

Thierry Sayd, S Denis, C. Chambon, S Perrochon, C Brossard, et al.. Proteomic and peptidomic tools combined with immuno-chemistry to analyze in vitro gastrointestinal digestibility of bread wheat. InPPO International Plant Proteomics Organisation, Mar 2021, Winnipeg (CAN), Canada. ⟨hal-04817394⟩
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