Effects of hydrocarbon structure on FA, fatty alcohol and -hydroxy acid composition in the hydrocarbon-degrading bacterium Marinobacter hydrocarbonoclasticus - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Lipids Année : 2004

Effects of hydrocarbon structure on FA, fatty alcohol and -hydroxy acid composition in the hydrocarbon-degrading bacterium Marinobacter hydrocarbonoclasticus

Mohamed Soltani
  • Fonction : Auteur
P. Metzger
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Fichier non déposé

Dates et versions

bioemco-00145533 , version 1 (10-05-2007)

Identifiants

  • HAL Id : bioemco-00145533 , version 1
  • PRODINRA : 251745

Citer

Mohamed Soltani, P. Metzger, C. Largeau. Effects of hydrocarbon structure on FA, fatty alcohol and -hydroxy acid composition in the hydrocarbon-degrading bacterium Marinobacter hydrocarbonoclasticus. Lipids, 2004, 39, pp.491-505. ⟨bioemco-00145533⟩
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