Influence of fining with different molecular weight gelatins on proanthocyhanidin composition and perception of wines - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue American Journal of Enology and Viticulture Année : 2001

Influence of fining with different molecular weight gelatins on proanthocyhanidin composition and perception of wines

C. Maury
Pascale Manchado-Sarni
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204369
S. Lefebvre
Veronique V. Cheynier
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673190 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673190 , version 1
  • PRODINRA : 71830

Citer

C. Maury, Pascale Manchado-Sarni, S. Lefebvre, Veronique V. Cheynier, Michel Moutounet. Influence of fining with different molecular weight gelatins on proanthocyhanidin composition and perception of wines. American Journal of Enology and Viticulture, 2001, 52 (2), pp.140-145. ⟨hal-02673190⟩
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