Phenolic composition, browning susceptibility, and carotenoid content of several apricot cultivars at maturity - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue HortScience Année : 1997

Phenolic composition, browning susceptibility, and carotenoid content of several apricot cultivars at maturity

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02688631 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02688631 , version 1
  • PRODINRA : 134199

Citer

M. Radi, M. Mahrouz, Abderrahim Jaouad, M. Tacchini, S. Aubert, et al.. Phenolic composition, browning susceptibility, and carotenoid content of several apricot cultivars at maturity. HortScience, 1997, 32 (6), pp.1087-1091. ⟨hal-02688631⟩
10 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More