Autolysis of Lactobacillus helveticus and Propionibacterium freudenreichii in Swiss cheeses: First evidence by using species-specific lysis markers - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Dairy Research Année : 1998

Autolysis of Lactobacillus helveticus and Propionibacterium freudenreichii in Swiss cheeses: First evidence by using species-specific lysis markers

Mots clés

Fichier principal
Vignette du fichier
autolysis_of_lactobacillus_helveticus_and_propionibacterium_freudenreichii_in_swiss_cheeses_first_evidence_by_using_speciesspecific_lysis_markers_1.pdf (333.92 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Loading...

Dates et versions

hal-02694510 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694510 , version 1
  • PRODINRA : 138159

Citer

Florence Valence, R. Richoux, Anne Thierry, A. Palva, Sylvie S. Lortal. Autolysis of Lactobacillus helveticus and Propionibacterium freudenreichii in Swiss cheeses: First evidence by using species-specific lysis markers. Journal of Dairy Research, 1998, 65 (4), pp.609-620. ⟨hal-02694510⟩

Collections

INRA INRAE
6 Consultations
141 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More