Effect of dietary carbohydrate levels on growth, body composition and glycaemia in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss, reared in seawater - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Aquaculture Année : 1994

Effect of dietary carbohydrate levels on growth, body composition and glycaemia in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss, reared in seawater

Françoise Médale
Geneviève Corraze
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02713968 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02713968 , version 1
  • PRODINRA : 115983

Citer

C. Brauge, Françoise Médale, Geneviève Corraze. Effect of dietary carbohydrate levels on growth, body composition and glycaemia in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss, reared in seawater. Aquaculture, 1994, 123, pp.109-120. ⟨hal-02713968⟩

Collections

INRA INRAE
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More