Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Amertume et fractions azotees de fromages a pate molle de type camembert : role de l'association de Penicillium camemberti avec Geotrichum candidum

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02716048
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, June 1, 2020 - 8:38:14 PM
Last modification on : Tuesday, October 12, 2021 - 2:50:03 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02716048, version 1
  • PRODINRA : 110345

Collections

Citation

P. Molimard, Isabelle Lesschaeve, I. Bouvier, L. Vassal, Pascal Schlich, et al.. Amertume et fractions azotees de fromages a pate molle de type camembert : role de l'association de Penicillium camemberti avec Geotrichum candidum. Lait, Elsevier, 1994, 74, pp.361-374. ⟨hal-02716048⟩

Share

Metrics

Record views

27