Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Association entre un score mesurant le potentiel pro/anti-inflammatoire de l'alimentation (le DII) et l'incidence de cancer et la mortalité dans l'essai SU.VI.MAX

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

Cited literature [20 references]  Display  Hide  Download

https://hal.inrae.fr/hal-02740361
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Tuesday, June 2, 2020 - 11:00:25 PM
Last modification on : Tuesday, June 29, 2021 - 5:12:03 PM

File

2015_Touvier_NACRe_1.pdf
Publisher files allowed on an open archive

Identifiers

  • HAL Id : hal-02740361, version 1
  • PRODINRA : 440882

Citation

Mathilde Touvier, Laurie Graffouillère, Mélanie Deschasaux, Lola Neufcourt, Paule Latino-Martel, et al.. Association entre un score mesurant le potentiel pro/anti-inflammatoire de l'alimentation (le DII) et l'incidence de cancer et la mortalité dans l'essai SU.VI.MAX. Colloque « Nutrition, microbiote, métabolisme et cancer »NACRe, Oct 2015, Paris, France. ⟨hal-02740361⟩

Share

Metrics

Record views

88

Files downloads

90