Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2007

Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality.

Elisabeth Le Bihan-Duval
J. Nadaf
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
Frederique Pitel
Michel Jacques M.J. Duclos
Catherine C. Beaumont
T.E. Porter
  • Fonction : Auteur
S.E. Aggrey
  • Fonction : Auteur
L.A. Cogburn
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02816641 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02816641 , version 1
  • PRODINRA : 5273

Citer

Elisabeth Le Bihan-Duval, J. Nadaf, Cécile Berri, Frederique Pitel, Michel Jacques M.J. Duclos, et al.. Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality.. International Plant & Animal Genomes XV Conference, San Diego, 2007, California, pp.Inconnu. ⟨hal-02816641⟩
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