Apparent digestibilities of feed components from fish meal or plant protein based diets in common carp as affected by water temperature - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1998

Apparent digestibilities of feed components from fish meal or plant protein based diets in common carp as affected by water temperature

J.D. Kim
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
161667_20091215011523409_1.pdf (251.96 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02838828 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02838828 , version 1
  • PRODINRA : 161667

Citer

J.D. Kim, Jeanine Breque, Sadasivam S. Kaushik. Apparent digestibilities of feed components from fish meal or plant protein based diets in common carp as affected by water temperature. 3. International symposium, Oct 1997, Vila Real, Portugal. ⟨hal-02838828⟩

Collections

INRA INRAE
6 Consultations
24 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More