Presence of trichothecenes and co-occurrence in cereal-based food from Catalonia (Spain) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Control Année : 2011

Presence of trichothecenes and co-occurrence in cereal-based food from Catalonia (Spain)

F.M. Valle-Algarra
  • Fonction : Auteur
M. Jimenez
  • Fonction : Auteur
P. Burdaspal
  • Fonction : Auteur
T.M. Legarda
  • Fonction : Auteur
A.J. Ramos
  • Fonction : Auteur
V. Sanchis
  • Fonction : Auteur
S. Marin
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02947692 , version 1 (24-09-2020)

Identifiants

Citer

Germán Cano-Sancho, F.M. Valle-Algarra, M. Jimenez, P. Burdaspal, T.M. Legarda, et al.. Presence of trichothecenes and co-occurrence in cereal-based food from Catalonia (Spain). Food Control, 2011, 22 (3-4), pp.490-495. ⟨10.1016/j.foodcont.2010.09.033⟩. ⟨hal-02947692⟩
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