Computer vision in the meat industry: control of automatic cutting of pig carcasses - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1994

Computer vision in the meat industry: control of automatic cutting of pig carcasses

La vision artificielle dans l'industrie de la viande : découpe automatique des carcasses de porc

Résumé

The objective of our researches is to achieve a visual feedback control which would be part of an automated process for the cutting of carcasses. In order to execute this control, we have to be able to extract from images of the carcass geometric patterns which are discriminating of the cutting paths. In this paper we describe methods of image processing through with the necessary visual information can be obtained.
Le but de nos recherches est de réaliser une commande avec un retour visuel de l'information pour automatiser la découpe des carcasses de porcs. Pour effectuer cette commande, il faut pouvoir extraire de différentes images de la carcasse des primitives géométriques discriminant les trajectoires de coupes à réaliser. Nous proposons dans cet article des méthodes de traitement d'images permettant d'obtenir l'information visuelle nécessaire à la réalisation de cette commande.

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02582136 , version 1 (14-05-2020)

Identifiants

Citer

Jean-Pierre Chanet, P. Eynard. Computer vision in the meat industry: control of automatic cutting of pig carcasses. 40th international congress of meat science and technology, The Hague, NLD, 28 August-2 September 1994, 1994, Netherlands. pp.1-5. ⟨hal-02582136⟩

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