HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Le dosage de la couleur dans les piquettes de distillerie : Partie 1/2 : Le marc, source de colorants naturels

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02618051
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, May 25, 2020 - 1:49:36 PM
Last modification on : Wednesday, March 23, 2022 - 12:08:19 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02618051, version 1
  • PRODINRA : 448904

Citation

Diana Garcia-Bernet, Rémi Lambert, Virginie Bizot-Bostin, Clémence Pages, Jean-Philippe Steyer, et al.. Le dosage de la couleur dans les piquettes de distillerie : Partie 1/2 : Le marc, source de colorants naturels. Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques, Union nationale des oenologues France Bourgogne-Publications, 2018, 45 (169), pp.30-32. ⟨hal-02618051⟩

Share

Metrics

Record views

32