Quantitative risk assessment relating to the inadvertent presence of peanut allergens in various food products - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Food Risk Analysis Journal Année : 2013

Quantitative risk assessment relating to the inadvertent presence of peanut allergens in various food products

Fanny Héraud
  • Fonction : Auteur
Sébastien La Vieille
  • Fonction : Auteur
Jean-Charles Leblanc
  • Fonction : Auteur
Amélie Crépet
Connectez-vous pour contacter l'auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02645184 , version 1 (29-05-2020)

Identifiants

Citer

Loup Rimbaud, Fanny Héraud, Sébastien La Vieille, Jean-Charles Leblanc, Amélie Crépet. Quantitative risk assessment relating to the inadvertent presence of peanut allergens in various food products. International Food Risk Analysis Journal, 2013, 3, pp.4. ⟨10.5772/56646⟩. ⟨hal-02645184⟩

Collections

ANSES INRAE
28 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More