Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Le gène de sensibilité à l'halothane: effet du génotype halothane sur les performances de croissance, qualités de carcasse et de viande

Keywords : halothane
Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02661305
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Saturday, May 30, 2020 - 10:03:34 PM
Last modification on : Thursday, September 16, 2021 - 5:34:14 PM

File

2010_merour_Viandes_Produits_C...
Publisher files allowed on an open archive

Identifiers

  • HAL Id : hal-02661305, version 1
  • PRODINRA : 354079

Citation

Emilie Mérour, Sandrine Schwob, Susanne Hermesch, Catherine Larzul. Le gène de sensibilité à l'halothane: effet du génotype halothane sur les performances de croissance, qualités de carcasse et de viande. La revue française de la recherche en viandes et produits carnés, AB CORP INTERNATIONAL, 2010, 28 (3), pp.87-90. ⟨hal-02661305⟩

Share

Metrics

Record views

17

Files downloads

28