Influence of outdoor rearing and indoor temperature on growth performance, carcass, adipose tissue and muscle traits in pigs, and on the technological and eating quality of dry-cured hams - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Meat Science Année : 2002

Influence of outdoor rearing and indoor temperature on growth performance, carcass, adipose tissue and muscle traits in pigs, and on the technological and eating quality of dry-cured hams

P. Massabie
  • Fonction : Auteur
R. Granier
  • Fonction : Auteur
Herve Juin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1155975
P. Chevillon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02671960 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02671960 , version 1
  • PRODINRA : 69459

Citer

Bénédicte Lebret, P. Massabie, R. Granier, Herve Juin, Jacques Mourot, et al.. Influence of outdoor rearing and indoor temperature on growth performance, carcass, adipose tissue and muscle traits in pigs, and on the technological and eating quality of dry-cured hams. Meat Science, 2002, 2002 (4), pp.447-455. ⟨hal-02671960⟩
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