Cell wall-degrading enzymes and changes in cell wall polysaccharides during ripening and storage of bush butter (Dacryodes edulis (G.Don) H.J. Lam) fruit - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of Horticultural Science and Biotechnology Année : 2004
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673852 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673852 , version 1
  • PRODINRA : 16925

Citer

Crepin Ella Missang, Alain A. Baron, Catherine M.G.C. Renard. Cell wall-degrading enzymes and changes in cell wall polysaccharides during ripening and storage of bush butter (Dacryodes edulis (G.Don) H.J. Lam) fruit. Journal of Horticultural Science and Biotechnology, 2004, 79 (5), pp.797-805. ⟨hal-02673852⟩
13 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More