Effect of pH on the oxidation-reduction properties of thioredoxins - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Biochemistry Année : 2003

Effect of pH on the oxidation-reduction properties of thioredoxins

A.T. Setterdahl
  • Fonction : Auteur
P.T. Chivers
  • Fonction : Auteur
M. Hirasawa
  • Fonction : Auteur
S.D. Lemaire
  • Fonction : Auteur
E. Keryer
  • Fonction : Auteur
M. Miginiac-Maslow
  • Fonction : Auteur
S.K. Kim
  • Fonction : Auteur
J. Mason
  • Fonction : Auteur
J.P. Jacquot
C. Longbine
  • Fonction : Auteur
D.B. Knaff
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Dates et versions

hal-02676480 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

Citer

A.T. Setterdahl, P.T. Chivers, M. Hirasawa, S.D. Lemaire, E. Keryer, et al.. Effect of pH on the oxidation-reduction properties of thioredoxins. Biochemistry, 2003, 42, pp.14877-14884. ⟨10.1021/bi0302088⟩. ⟨hal-02676480⟩
20 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

More