Heat-induced flocculation of microparticulated whey proteins (MWP); consequences for mixed gels made of MWP and beta-lactoglobulin - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Colloids and Surfaces B: Biointerfaces Année : 2002

Heat-induced flocculation of microparticulated whey proteins (MWP); consequences for mixed gels made of MWP and beta-lactoglobulin

Denis Renard
Y. Hemar
  • Fonction : Auteur
D. Horne
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Domaines

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Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02678052 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02678052 , version 1
  • PRODINRA : 61310

Citer

Denis Renard, Laurence Lavenant, Y. Hemar, D. Horne, Christian Sanchez. Heat-induced flocculation of microparticulated whey proteins (MWP); consequences for mixed gels made of MWP and beta-lactoglobulin. Colloids and Surfaces B: Biointerfaces, 2002, 24 (1), pp.73-85. ⟨hal-02678052⟩
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