Post mortem metabolism and meat quality in three genotypes of turkey. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Poultry Science Année : 2001

Post mortem metabolism and meat quality in three genotypes of turkey.

Xavier Fernandez
Elisabeth Baéza
Elisabeth Le Bihan-Duval
Cécile Berri
Hervé Rémignon
R. Babile
  • Fonction : Auteur
G. Le Pottier
  • Fonction : Auteur
Philippe Berge
  • Fonction : Auteur
Thierry Astruc
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02681087 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02681087 , version 1
  • PRODINRA : 4391

Citer

Xavier Fernandez, Véronique Santé-Lhoutellier, Elisabeth Baéza, Elisabeth Le Bihan-Duval, Cécile Berri, et al.. Post mortem metabolism and meat quality in three genotypes of turkey.. British Poultry Science, 2001, 42, pp.462-469. ⟨hal-02681087⟩

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