Physical and chemical degradation of solid food in the stomach of pigs, used as a human model - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1998

Physical and chemical degradation of solid food in the stomach of pigs, used as a human model

Dégradation physique et chimique d'aliments solides dans l'estomac du porc, pris comme modèle de l'homme

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02684375 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02684375 , version 1
  • PRODINRA : 133466

Citer

Christine Hoebler, Christine Cherbut, M.F. Devaux, G. Lecannu, Charles-Henri Malbert, et al.. Physical and chemical degradation of solid food in the stomach of pigs, used as a human model. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1998, 18 (3), pp.326. ⟨hal-02684375⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More