Influence of intramuscular fat content on the quality of pig meat - 2. Consumer acceptability of m. longissimus lumborum - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Meat Science Année : 1999

Influence of intramuscular fat content on the quality of pig meat - 2. Consumer acceptability of m. longissimus lumborum

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02685162 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02685162 , version 1
  • PRODINRA : 57235

Citer

Xavier Fernandez, Gabriel Monin, André Talmant, Jacques Mourot, Bénédicte Lebret. Influence of intramuscular fat content on the quality of pig meat - 2. Consumer acceptability of m. longissimus lumborum. Meat Science, 1999, 53, pp.67-72. ⟨hal-02685162⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More