Evaluation of various salt concentrations in the moisture and in the outer layer and centre of a model cheese during its brining and storage in an ammoniacal atmosphere - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Lait Année : 1999

Evaluation of various salt concentrations in the moisture and in the outer layer and centre of a model cheese during its brining and storage in an ammoniacal atmosphere

Evolution des concentrations minérales dans la phase aqueuse, la partie centrale et la surface d'un fromage modèle durant son saumurage et son stockage en atmosphère ammoniacale

Mots clés

AIR
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02686480 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02686480 , version 1
  • PRODINRA : 51904

Citer

Frederic Gaucheron, Y. Le Graet, F. Michel, Valérie Briard, M. Piot. Evaluation of various salt concentrations in the moisture and in the outer layer and centre of a model cheese during its brining and storage in an ammoniacal atmosphere. Lait, 1999, 79 (6), pp.553-566. ⟨hal-02686480⟩

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