Effect of indole-3-acetic acid (plant auxin) on the preservation at 15 degrees C of boar semen for artificial insemination (fertility, prolificacy) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Reproduction Nutrition Development Année : 1996

Effect of indole-3-acetic acid (plant auxin) on the preservation at 15 degrees C of boar semen for artificial insemination (fertility, prolificacy)

Effet de l'auxine végétale, l'acide 3-indole-acétique,sur la conservation du sperme de verrat pour l'insémination artificielle (fertilité, prolificité)

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02687032 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02687032 , version 1
  • PRODINRA : 127408

Citer

R. Toniolli, Jérôme Bussière, M. Courot, Michèle Magistrini, Y. Combarnoux. Effect of indole-3-acetic acid (plant auxin) on the preservation at 15 degrees C of boar semen for artificial insemination (fertility, prolificacy). Reproduction Nutrition Development, 1996, 36 (5), pp.503-511. ⟨hal-02687032⟩

Collections

INRA INRAE PRC
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More