Composition, yield, texture and aroma compounds of goat cheeses as related to the A and O variants of alpha s1 casein in milk - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Lait Année : 1998

Composition, yield, texture and aroma compounds of goat cheeses as related to the A and O variants of alpha s1 casein in milk

Composition, rendement, texture et composés d'arôme du fromage de chèvre en relation avec le variant A ou O de la caséine alpha S1 présent dans le lait

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Dates et versions

hal-02689164 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02689164 , version 1
  • PRODINRA : 135400

Citer

A. Pierre, Jean-Luc Le Quéré, Marie-Hélène Famelart, Alain Riaublanc, François Rousseau. Composition, yield, texture and aroma compounds of goat cheeses as related to the A and O variants of alpha s1 casein in milk. Lait, 1998, 3, pp.291-301. ⟨hal-02689164⟩
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